Δημόσιες σχέσεις

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών γνωρίζει ότι οι καλές δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητο στήριγμα για μια οργάνωση με κοινωφελή δράση και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσελκύσει το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση της κοινωνίας. 

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο αναπτύσσει ένα πολύπλευρο επικοινωνιακό σχέδιο και αναζητά νέους συνεργάτες, προκειμένου να επιτευχθεί η προβολή του έργου της Εταιρείας σε πανελλαδικό επίπεδο, έτσι ώστε να ενισχυθούν οι μελλοντικοί της στόχοι και να εξασφαλισθούν απαραίτητοι πόροι.

Προσπαθούμε πάντα να χειριστούμε οποιαδήποτε δημοσιότητα με μέτρο, διακριτικότητα και ευπρέπεια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σέβονται την σοβαρή μας στάση σε ότι αφορά τα άτομα με αναπηρίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ευχαριστεί τους φίλους δημοσιογράφους για την σωστή διαφώτιση του κοινού, καθώς και τους ιδιοκτήτες και διευθυντές του ημερήσιου και εβδομαδιαίου τύπου που προβάλλουν το έργο και τις εκδηλώσεις μας με άρθρα και συνεντεύξεις και δέχονται πρόθυμα και δωρεάν τις καταχωρήσεις μας.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους Γενικούς Διευθυντές των κρατικών και ιδιωτικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών για την προβολή των σπότ μας, την τακτική αναφορά στο έργο μας και τη φιλοξενία των εκπροσώπων μας στις εκπομπές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε Τύπος