Videogallery

musictherapy3406

 

Photogallery

stirixte mas

 

Δωρεές

left donation

 

Άλλα Νέα

 

Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά μας

XMAS 2018 LEAFLET

 


 

Χριστουγεννιάτικες κάρτες και δώρα

46831368 996018887253443 9112018232247582720 n

 

 Κεντρική διάθεση:  Μαρίνου Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη, τηλ. 210-9650916,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


 aaaaaaaaaaaaaaaaa

bbbbbbbbbbbbbbbbb


 

Βιωματικό Σεμινάριο με τίτλο "Η δύναμη του συμβόλου. Μια μέρα σύνδεσης και αυτοφροντίδας με τη μέδοθο του sandplay"

Το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει στις 27 Νοεμβρίου 2018 Βιωματικό Σεμινάριο με τίτλο "Η δύναμη του συμβόλου. Μια μέρα σύνδεσης και αυτοφροντίδας με τη μέδοθο του sandplay", με εισηγήτρια την κυρία Mary Raftopoulos, Ψυχολόγο, Παιγνιοθεραπεύτρια, Certified Jungian Sandplay Therapist, Teacher, Supervisor.

Το Βιωματικό Σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης "Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσια Φροντίδας Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή" (MIS 5002420).

Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε εδώ.

Για αίτηση συμμετοχής συνδεθείτε εδώ. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα γίνει δεκτή μόνο μία αίτηση ανά φορέα. θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕ.Δι.Βι.Μ. 2) / Βασικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Halliwick 2018

Το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕ.Δι.Βι.Μ. 2) της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών / Πόρτα Ανοιχτή συνεχίζει τη συνεργασία με το Ελληνικό Σωματείο HalliwickTherapy, για την διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων που στοχεύουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τα άτομα με αναπηρία στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στις 6, 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018 θα συνδιοργανωθεί στους χώρους της Πόρτας Ανοιχτής (πισίνα και αίθουσες διδασκαλίας ΚΕ.Δι.Βι.Μ.) Βασικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Halliwick (Basic Foundation Halliwick Course). Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του International Halliwick Association IHA.

Για αποστολή βιογραφικών και εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη μέθοδο Halliwick δείτε στο www.halliwick.org.gr


  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ PIEDRA

 Χωρίς


 

 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ

 

Το Εργαστήριο Κηπουρικής μάζεψε και φέτος τις ελιές του κήπου μας, μια δράση που για όλους είναι διασκεδαστική και δημιουργική. Και του χρόνου παιδιά!

43665198 965414396980559 2336283650053636096 n

 

 


 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, τα παιδιά και το προσωπικό της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών γιόρτασαν την Παγκόσμια Μέρα Εγκεφαλικής Παράλυσης στο Πρότυπο Κέντρο Πόρτα Ανοιχτή στην Αργυρούπολη, μαζί με την Ελαφρά Ορχήστρα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μια εξαιρετικά χαρούμενη εκδήλωση για την οποία ευχαριστούμε τους φίλους μας, της Πολεμικής Αεροπορίας!

 43411719 963736757148323 7506506070559293440 n

  


 

Θέση εργασίας για οικόσιτο προσωπικό

Ζητείται μία γυναίκα (εσωτερική διαμονή) με καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας για την συμμετοχή στη φροντίδα οκτώ (8) ενηλίκων ατόμων με κινητική αναπηρία που διαμένουν στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή στα Κάτω Πατήσια (Πληροφορίες: κος Σωτήρης Βούζης & κα Κατερίνα Κούτλα, τηλέφωνο: 210 8618965)

 

 

Θέση εργασίας για μάγειρα/μαγείρισσα

 

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή προσφέρει προγράμματα και υπηρεσίες σε άτομα με εγκεφαλική παράλυση (κινητική αναπηρία) όλων των ηλικιών. Επιθυμεί να προσλάβει μάγειρα/μαγείρισσα, με μερική απασχόληση, με καθήκοντα την οργάνωση, επίβλεψη και λειτουργία του εργαστηρίου Cateringκαι του Κυλικείου.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες να αποστέλλουν το βιογραφικό τους έως τις 15/10/2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή να το παραδώσουν ιδιοχείρως στην Μαρία Ρεμούνδου, καθημερινά 9.00-14.00, διεύθυνση: Πόρτα Ανοιχτή, Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη (πλησίον σταθμού μετρό Αργυρούπολη).

 

 

Θέση εργασίας για μουσικό

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή επιθυμεί να προσλάβει μουσικό για προγράμματα με παιδιά και ενήλικες με κινητική αναπηρία, με πλήρη απασχόληση.

Ο/Η μουσικός πρέπει:

·      να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα ή πιάνο (ή και τα δύο)

·      να είναι ευέλικτος/η με το ρεπερτόριο του/της

·      να μπορεί να διευθύνει και να συνοδεύει μία χορωδία

·      να γνωρίζει σε καλό βαθμό τις αρχές της σύνθεσης και της ενορχήστρωσης και τις βασικές αρχές του αυτοσχεδιασμού

Πρόσθετα χαρακτηριστικά που θα συνεκτιμηθούν:

·      ενθουσιασμός

·      κίνητρο, αποφασιστικότητα, επιμονή

·      κάποια ευελιξία στο ωράριο

·      δεξιότητες συνεργασίας στο πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους έως τις 15/10/2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

 


 

 

Untitled-1a